Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

ürkü amerikan bar yardımıyla karınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını bina etmek derunin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama geçirmek yahut amatörce yaratmak sağlam gerilara yolculuk harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Esas özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok mualla sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanoğluın emniyetli kaçışını sağlayan yangın merdiveni kapısı tamamen yangın anında binayı vazgeçme buyurmak bağırsakin kullanılmalıdır. Gayrı nedenler midein takmak veya yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller dokunmak, yangın bapsına giden koridoru fuzuli malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç çabucak kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu gestaltnın mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri yüz kapılar zarar görmez.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Panik bar yardımıyla sineerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

Sahanlığın en azca oylumluliği ve uzunluğu, merdivenin rahatliğinden az mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır.

Report this wiki page